Salutare

Oameni buni si întregul sat!!!

Am bucuria sã vã invit pe Blog-ul meu. Aici ca într-o adevãratã gospodãrie o sã gãsiti de toate, lucruri de pret, obişnuite, mãruntişuri care demult la nimeni nu mai trebuiesc, dar pe care oricum le tineti pentru cã vi-i jale sã le aruncati :). E adevãrat cã în unele gospodãrii o sã gasiti o mare curãteni, pe cînd la mine e bardac – bardac artistic moldovenesc.

Voi vorbi despre ceea ce fac practic în fiecare zi si aştept cu nerãbdare noutatile voastre, cãci vietile noastre sunt mai interesante ca serialele mexicane 🙂 Am sã postez articole şi discutii din domeniile în care activez şi anume drept international, psihologie, muzicã.

Deschisã la orice tip de discutie, fãrã complexe, cu exceptia – politicii moldovenesti (nu pentru cã ar fi prea perversã tema, ci pentru cã nu mã pricep deloc. Pe aceste teme se poate bine de discutat cu sotul meu, Chiril Tîşcic pe blogul http://freedom4moldova.wordpress.com, iatã i-am fãcut si publicitate :))

En route!!!

Publicités

One Reply to “Salutare”

  1. Pentru ca sa incepem sa discutam trebuie sa propui o tema sau un rationament care ar fi interesant de dezvaluit. Asa ca, numai da ideea.

Laisser un commentaire

Entrez vos coordonnées ci-dessous ou cliquez sur une icône pour vous connecter:

Logo WordPress.com

Vous commentez à l'aide de votre compte WordPress.com. Déconnexion /  Changer )

Photo Google+

Vous commentez à l'aide de votre compte Google+. Déconnexion /  Changer )

Image Twitter

Vous commentez à l'aide de votre compte Twitter. Déconnexion /  Changer )

Photo Facebook

Vous commentez à l'aide de votre compte Facebook. Déconnexion /  Changer )

w

Connexion à %s