Offf

Offf mîine e iarași luni și așa nu-mi convine ziua asta 😦 O sã am 3 zile de birou și am impresia cã am sã mor. Fac cuciustagierea la o organizație non-guvernamentalã (TRIAL – http://www.trial-ch.org/fr/a-propos/le-projet-icc-legal-tools/collaborateurs.html), fainã și pe specialitate, numai cã, sã stai 3 zile așezatã în fața compului începe sã fie tare greu de suportat, mai ales pentru spinarea și ochii mei.

Gata m-am jeluit, deja e mai bine :). Eu mã ocup cu colectarea informației juridice pentru țãrile România, R. Moldova și Russia. Acuma de cîteva sãptãmîini caut desperatã cazul lui Budanov, sentința de judecatã (militarul rus care a ucis și violat o fatã cecenã de 18 ani (de fapt pentru viol el nu a purtat rãspundere, chipurile nu au fost dovezi)),  și nu gãsesc nimic, am încercat sã scriu la cîteva organizații din Rusia, dar am impresia cã sunt toți speriați, dupã toate omorurile care au avut loc. Nimeni nici un semn de viațã.

Vã pup și vã doresc o sãptãmînã frumoasã la toti!

N.B. Aaaaa, am uitat sã vã spun cã mîine am un rendez-vous la reprezentanța Republicii Moldove la Geneva, în scopul discutãrii proiectului organizãrii unei sãrbãtori de ziua poetului Mihai Eminescu.

Publicités

One Reply to “Offf”

Laisser un commentaire

Entrez vos coordonnées ci-dessous ou cliquez sur une icône pour vous connecter:

Logo WordPress.com

Vous commentez à l'aide de votre compte WordPress.com. Déconnexion / Changer )

Image Twitter

Vous commentez à l'aide de votre compte Twitter. Déconnexion / Changer )

Photo Facebook

Vous commentez à l'aide de votre compte Facebook. Déconnexion / Changer )

Photo Google+

Vous commentez à l'aide de votre compte Google+. Déconnexion / Changer )

Connexion à %s