24 octombrie- Asociatia

AG1Mã iertati cã v-am abandonat atîta timp, dar iatã cã acum scriu, în loc sã mã duc sã pun hainele la spãlat 😀

Astãzi trebuiam sã lucrez si nu prea a fost posibil, a venit profa de englezã de dimineatã, am fãcut lectia, apoi ni-am uitat la umoristii francezi si a trecut ziua. Acum cu Kiril facem oliacã de schimbãri în casã, am mai eliberat cutii, mutat dulapuri, vreti sa va pun poze cu camera asta din cãmin? Semnatura presedintelui

Vã povestesc de ziua de ieri. A fost Asambleea Generalã, s-au discutat diferite articole a Statutului si care vor fi membrii comitetului executiv. În final s-au ales 5 persoane: Presedintele – Chiril Tiscic, Vice-Presedintele 1- Alexandra Puiu, Vice-Presedintele 2-Dumitru Chihai, Trezorier – Natalia Pavalachi-Tiscic, Secretar – Mihaela Darii.

Totul a trecut bine, cum se spune la noi « Sã fie într-un ceas bun ». Sper sã avem cu adevãrat o organizatie activã si care sã tinã cont de interesele si problemele tuturor membrilor sãi.

SemnaturaLucrurile înainteazã, acuma ne rãmîne sã o înregistrãm, sã deschidem un cont bancar. Eu tare as vrea sã avem un sediu, dar poate cã e prematur, sã începem lucrul si apoi vom vedea.

Bine v-am spus toate noutãtile, acuma chiar o sã ne ducem cu Kiril sã punem hainele la spãlat « Acum ori niciodatã » 😉 Si oare ce o sã mîncãm azi seara?

NB. Am uitat sã adaug. Organizatia se numeste: Asociatia Moldo-Românã din Elvetia « Mihai Eminescu ». Principalele obiective a organizatiei: Promovoarea limbii si culturii române, Promovarea imaginii României si R.Moldova în Elvetia, Ameliorarea comunicãrii în interiorul comunitãtii romnânilor si moldovenilor în Geneva sunt unele din ele.Asociatia

Publicités

5 Replies to “24 octombrie- Asociatia”

  1. Bravo!!! Felicitari sincere, cred ca e un lucru mare ca ati reushit si ati obtinut totushi ceea ce v ati dorit 🙂 ! Sa va fie intr un ceas bun si mult succes!

Laisser un commentaire

Entrez vos coordonnées ci-dessous ou cliquez sur une icône pour vous connecter:

Logo WordPress.com

Vous commentez à l'aide de votre compte WordPress.com. Déconnexion /  Changer )

Photo Google+

Vous commentez à l'aide de votre compte Google+. Déconnexion /  Changer )

Image Twitter

Vous commentez à l'aide de votre compte Twitter. Déconnexion /  Changer )

Photo Facebook

Vous commentez à l'aide de votre compte Facebook. Déconnexion /  Changer )

w

Connexion à %s