26 octombrie

Azi dimineatã cînd am intrat pe blog am fost plãcut surprinsã de a vedea cã multã lume m-a vizitat. Rodica nu stiu de unde ai luat adresa blogului, dar tare mã bucur sã vãd comentariul tãu. Chiar vã rog sã lãsati mãcar un semn, ca sã stiu cine a intrat 🙂
Astãzi la mine a fost ziua dosarelor, de dimineatã mã chinui cu documentele necesare pentru cererea de subventii pentru proiectul nostru. Si timpul preseazã !!!!
La voi ce nou asa si nu povestiti 😦

Publicités

3 Replies to “26 octombrie”

  1. Iaka….eu azi am facut muuulte muulte chestii….am pregatit o torta pentru ziua soacrei scumpe si dragi…..i-am facut clatite cu brinza si stafide….un ceaun…..salate diferite ca la moldoveni……si cum e deja ora 1.25 am hotarit sa renunt la spalatul veselei dupa atita munca si sa-mi ofer minute pretioase cu maria sa Internetul. Intre timp…..copilul meu a cazut si s-a lovit rau la gurita….ii curgea din gura atit singe ca nu intelegeam ce si de unde….am trecut prin momente de groaza!!!!!Pe linga durere si plins…pe cind incercam sa-l sterg cu apa rece…..dadea din picioare de nu-l puteam tine ca sa nu-l mai sterg…..mofturii sunt mofturi…oricind si in orice situatie!!!! Iata asa zi plina de emotii si momente frumoase….ca doar e o adevarata placere sa gatesti o zi intreaga pentru si cu iubita soacra!!!! Sa spal sau sa nu spal vesela…..this is the question!!!!! Ce zici? Ei da tu acuma probabil dormi…..sau repeti…..asa ca vedem maine daca le-am spalat sau nu……te pup!!!!

  2. Nu….am stat pe net cit am vrut dupa care am privit un film cu Sandra Bullock…unde ii moare barbatul si ea nu stie ce sa faca si zilele se repeta, si el iar moare si pina la urma e interesant acolo!!!! Nu le-am spalat in noaptea aceea….in schimb cind m-am trezit ma asteptau toate in rind frumusel….si de voie de nevoie le-am spalat!!!!

Laisser un commentaire

Entrez vos coordonnées ci-dessous ou cliquez sur une icône pour vous connecter:

Logo WordPress.com

Vous commentez à l'aide de votre compte WordPress.com. Déconnexion / Changer )

Image Twitter

Vous commentez à l'aide de votre compte Twitter. Déconnexion / Changer )

Photo Facebook

Vous commentez à l'aide de votre compte Facebook. Déconnexion / Changer )

Photo Google+

Vous commentez à l'aide de votre compte Google+. Déconnexion / Changer )

Connexion à %s