Dangerous Beauty

Nu stiu dacã ati vãzut filmul ãsta, e unul din ale mele preferate. Altã traducere a lui este « Curtizana ».
Asa istorioara are loc în Viena, fata din rolul principal se îndrãgosteste într-un tînãr om, fratele prietenei ei cele mai bune. Si el e îndrãgostit în Veronica pînã la urechi, însã este nevoit sã se cãsãtoreascã pentru avere cu altã fatã pe care nici n-o vãzuse vreodatã.


Veronica asta e într-un mare gruz si într-o zi vine mama ei la ea si-i zice cã e timpul sã devinã curtizanã, cãci nu are banii necesari pentru a o mãrita. Ea mult timp nu vrea, dar cînd descoperã cã curtizanele au dreptul de a merge la bibliotecã, de a citi cãrti, ea se hotãrãste. Mama ei, o curtizanã în tineretea ei, o învatã cum sã devii curtizanã.
Ea devine una foarte bunã, cînd ea apare în cercurile de bãrbati, îl vede si pe fostul ei iubit. La început nici nu vroia sã-l vadã, el se îndrãgosteste si mai mult si e foarte gelos sã stie cã trebuie sã o împartã cu altcineva.
La un moment dat orasul este « invadat » de inchizitie si Veronica este numitã vrãjitoare si trasã la rãspundere. Aici e un fragment foarte fain, nu vi-l povestesc, vã pun cadrul din net.

Spuneti-mi dacã l-ati vãzut si dacã v-a plãcut. Cadrul cu sotiile e super fain, priviti.

Publicités

One Reply to “Dangerous Beauty”

  1. O da….l-am privit inca in adolescenta….si e un film extraordinar, multumesc pentru postarea lui ca astfel o sa-l vad din nou! Dat fiind ca atunci eram o adolescenta visatoare…iar acum sunt o femeie maritata si mai visatoare!
    Lectia acestui film…din cite imi aduc aminte e acela ca o sotie, sau mai bine zis o femeie adevarata trebuie sa imbine perfect toate calitatile de prietena fidela, gospodina, mama perfecta si iubitoare si nu in ultimul rind o amanta desavarsita…..acestea desigur fiind daruite unui barbat care merita.
    Mai multe nu stiu ce as putea spune, trebuie sa-l revad…e un film frumos care te face sa privesti cu alti ochi aceste curtezane si dece nu…poate chiar sa-ti fi dorit sa traiesti asa…!Bravo Natali ai ales un film extraordinar! Mai da nu intra nici un barbat pe aici sa ne spuna parerea lui…..sunt sigura ca ar fi interesant!

Laisser un commentaire

Entrez vos coordonnées ci-dessous ou cliquez sur une icône pour vous connecter:

Logo WordPress.com

Vous commentez à l'aide de votre compte WordPress.com. Déconnexion /  Changer )

Photo Google+

Vous commentez à l'aide de votre compte Google+. Déconnexion /  Changer )

Image Twitter

Vous commentez à l'aide de votre compte Twitter. Déconnexion /  Changer )

Photo Facebook

Vous commentez à l'aide de votre compte Facebook. Déconnexion /  Changer )

w

Connexion à %s