29 noiembrie

Iatã am descoperit cîntecul ãsta, poate voi acolo l-ati auzit. Mi-au plãcut mult dansatorii.

Astãzi eu sunt la repetitii, trebuie sã iau cîteva cîntece a altor cîntãreti, piese vesele, cãci eu în acest domeniu stau slab. Eu scriu numai piese triste, pãcat … dar poate o sã mã licheascã într-o zi inspiratia si de ceva mai vesel 🙂

Am sã mã stãdui sã pun cîteva fragmente video de la serata de vineri.

***

Am vãzut cã s-a început « Piata lor de Crãciun », niste cãsute mici din lemn, în care se vînd diferite chestii, cadouri pentru Crãciun. Eu de la o vreme nu mai iubesc sãrbãtoarea aceasta, ambianta asta, oameni fericiti si familie, îmi aduce aminte de anii mei de tinerete 😦  » Je hais Noël et toutes ses bêtes fêtes de famille et tout ce qui me rappelle ma plus belle vie »

Gata mã duc mai bine sã lucrez¨!

Publicités

5 Replies to “29 noiembrie”

  1. Nu stiu dece nu-ti place Craciunul……de fapt poate stiu….si mia stiu si ce sa faci ca sa-ti placa….e cea mai minunata sarbatoare si perioada asteptata de toti…..mai ales cind esti atat de aproape de spiritul sarbatorilor cum esti tu acolo…nu ca noi care asteptam cu nerabdare niste becuri din 14….

    1. Iata aici ai dreptate Tania, sã vezi ce au organizat ei aici. Pe o piatã din centrul orasului au construit în cîteva sãptãmîni cãsutele acestea din lemn (de fapt aceastea sunt gata construite, numai transportate), dar pe lîngã asta un fel de castele din lemn, eu nu stiu cum au reusit, pavilioane întregi din lemn, în care vînd vin fiert, diferite mîncãruri elvetiene din cascaval, nu mai zic ca tot orasul e plin de braduti mititei pusi în fata fiecãrui magazin. La balcoane sunt pusi Mosi Crãciuni care chipurile se urcã la balcon cu traista plinã de cadouri. ìntr-un cuvînt e foarte frumos, de asta si eram astãzi tristã si enervatã « mai este o lunã pînã la Crãciun, dar ei deja parcã sãrbãtoresc, hrrrrr »

  2. da,dansatorii sunt impresionanti. si ma bucur ca te preocupa soarta cantecelor tale vesele. sunt sigur ca intr-o zi te vei hotari si vei scrie unul care va fi foarte reusit.
    dar referitor la intrebarea din cantec : eu sunt aici, aici. 🙂

Laisser un commentaire

Entrez vos coordonnées ci-dessous ou cliquez sur une icône pour vous connecter:

Logo WordPress.com

Vous commentez à l'aide de votre compte WordPress.com. Déconnexion / Changer )

Image Twitter

Vous commentez à l'aide de votre compte Twitter. Déconnexion / Changer )

Photo Facebook

Vous commentez à l'aide de votre compte Facebook. Déconnexion / Changer )

Photo Google+

Vous commentez à l'aide de votre compte Google+. Déconnexion / Changer )

Connexion à %s