Ultima noutate, înainte sã mã culc

Vã aduceti aminte de mosul care plãtise 6 000 dolari pentru ca o negresã sã vinã la el? Ea l-a scurs de bani si l-a mintit pînã în ultimul moment. Acuma el a dat peste rusoaice, îl mãnîncã banii…

Publicités

4 Replies to “Ultima noutate, înainte sã mã culc”

  1. Numai nu spune ca mosul acesta e pasionat si de blonde? Nu numai de negrese? Inseamna ca e pasionat de tot ce miska…vorba din popor! Eu zic sa-i gasim o fata si sa cerem procente….ca bussinesul e bussines si la mosnegi nu?

  2. Sincer sã vã spun tuhma mi-i ciudã. Pînã la urmã o sã-si aducã el vre-o rusoaicã, de asta care stie sã rabde oliacã (cã totusi cu maladia asta tare mult n-o duci) si o sã rãmînã si cu cetãtenie si cu testament cu tot.

    1. Mosul e de fapt simpatic, dar cînd vãd cã cautã fete tinere, îmi vine sã-l împusc. Parcã nu s-ar vedea în oglindã, în ce situatie se aflã. Si dupã asta se spune « uite fata asta cum profitã », ea trebuie sã fie proastã sã nu profite, cãci el cînd cautã una tînãrã, trebuie sã-si dea seama cã noi nici una în tineretea noastrã nu am visat sã ne cãsãtorim cu un infirm, cu vre-o 30 de ani mai mare.
      Maruca esti nouã pe site? Stiai istoria interioarã cu aceastã persoanã?

Laisser un commentaire

Entrez vos coordonnées ci-dessous ou cliquez sur une icône pour vous connecter:

Logo WordPress.com

Vous commentez à l'aide de votre compte WordPress.com. Déconnexion / Changer )

Image Twitter

Vous commentez à l'aide de votre compte Twitter. Déconnexion / Changer )

Photo Facebook

Vous commentez à l'aide de votre compte Facebook. Déconnexion / Changer )

Photo Google+

Vous commentez à l'aide de votre compte Google+. Déconnexion / Changer )

Connexion à %s