Invitatie din partea Presedintelui asociatiei noastre

Stimati membri si prieteni ai AMRE.
Dorim sa va invitam sa petrecem impreuna o seara de sambata dedicata sarbatorii de Craciun. In Republica Moldova Craciunul se sarbatoreste pe 7 ianuarie, pe stil vechi. In România – pe 25 decembrie.
Am dori ca seara de 19 decembrie sa devina o sarbatoare cat pentru unii atat si pentru ceilalti.
[ Dupa cate stiti probabil, AMRE va realiza proiectul « M.Eminescu – à la découverte d’une étoile »  in zilele de 15-17 ianuarie la Vevey si deci inceputul anului 2010 va fi si asa destul de incarcat cu activitatile legate de organizarea acestui proiect. ]
In aceasta seara dorim sa va propunem :
– un local « ca acasa » : cu ferestre, bucatarie si mai mult spatiu.
– un aperitiv de la inceput si altul « la botul calului »
– un meniu traditional pregatit de membrii AMRE.
– un Mos Craciun cu cadouri, dar si …concursuri :-))), care v-au placut atat de mult la toti !
– o …Alba ca Zapada…
Pentru ca toate celelalte le veti descoperi odata ajunsi la Maison de cartier Champel, dorim sa va descriem pe scurt meniul serii :
(i) Pe langa faptul ca va fi pregatit cu suflet, descrierea lui principala e ca va va fi oferit contra unei participari de 15 CHF din partea Dvs :). Acesti bani vor acoperi doar cheltuielile pentru produsele alimentare. Aceasta suma insa nu trebuie sa constituie un impediment pentru nimeni si deci invitatia se refera in egala masura la toti indiferent de posibilitatile financiare ale fiecaruia.
(ii) Totodata, bauturile NU vor fi incluse in meniu, motiv pentru care va invitam sa le aduceti cu voi. In acest local aducerea de bauturi este autorizata.
(iii) Eventualul beneficiu in urma colectarii participatiilor dvs va fi incasat in interesul si pe contul Asociatiei noastre, fapt despre care veti fi informati toti la sfarsitul serii. Pentru ca sansele unui beneficiu sa fie cat mai mari, echipa AMRE isi propune sa achizitioneze produsele alimentare din statul francez vecin, unde acestea sunt din fericire mult mai ieftine.
In speranta de a va revedea foarte curand !
PS 1 : NU UITATI SA APASATI « OUI »,  « NON » sau « PEUT-ETRE » pentru ca sa stim cat mai precis cate persoane veti veni si deci cata mamaliga cu friptura sa pregatim pentru voi 🙂
PS 2 : cine nu iubeste internetul, sunati-ma direct la mobil – 0787522797 (Chiril).
PS 3 : iar cine nu ma iubeste nici pe mine, nu va culpabilizati prea tare, se intampla lucruri si mai grave in viata asta decat antipatia personala 😉
Publicités

3 Replies to “Invitatie din partea Presedintelui asociatiei noastre”

Laisser un commentaire

Entrez vos coordonnées ci-dessous ou cliquez sur une icône pour vous connecter:

Logo WordPress.com

Vous commentez à l'aide de votre compte WordPress.com. Déconnexion / Changer )

Image Twitter

Vous commentez à l'aide de votre compte Twitter. Déconnexion / Changer )

Photo Facebook

Vous commentez à l'aide de votre compte Facebook. Déconnexion / Changer )

Photo Google+

Vous commentez à l'aide de votre compte Google+. Déconnexion / Changer )

Connexion à %s