13 februarie

Examenul a fost oribil!!! Am inceput la 11h si am terminat la 15h30. Mi-au nimerit texte specifice. Mai pe scurt, evaluarea lor nu apreciaza nivelul meu de cunoastere. M-a epuizat!!!

***

Plus la toate, acuma am verificat. Prima parte a examenului trebuia sã dureze o orã. Erau 3 texte, care trebuiau citite si de rãspuns la întrebãrile lor tîmpite. Dupã ce s-a terminat ora asta, în loc sã trec la urmãtoarea probã, compul cela ce avea mi-a mai dat 2 texte, asta înca 40 de minute. Eu mã adresez la persoana care ne supraveghea, pariez cã ea testul nu l-a dat, cãci eu îi explic care e situatia, dar ea nu întelege… dar de aici minutele merg… Rezultã cã eu m-am epuizat încã 40 de minute în plus pe niste texte debile cu tematici arhiologice, biologice…La pauzã iarãsi am încercat sã-i explic si tot degeaba, dar iatã cã acasã am verificat si e scris cã prima parte trebuia sã dureze o orã!!!

Publicités

One Reply to “13 februarie”

  1. So..nika nu am inteles…l-ai dat sau nu l-ai dat? Minkala-r mama de examen….Dece persoana ceea nu te intelegea? Vorbea portugheza sau ce? ):

Laisser un commentaire

Entrez vos coordonnées ci-dessous ou cliquez sur une icône pour vous connecter:

Logo WordPress.com

Vous commentez à l'aide de votre compte WordPress.com. Déconnexion /  Changer )

Photo Google+

Vous commentez à l'aide de votre compte Google+. Déconnexion /  Changer )

Image Twitter

Vous commentez à l'aide de votre compte Twitter. Déconnexion /  Changer )

Photo Facebook

Vous commentez à l'aide de votre compte Facebook. Déconnexion /  Changer )

w

Connexion à %s