Fiecare are ceea ce merita

Buna tema de discutie si trista cu siguranta! Chiar cred ca fiecare are ceea ce merita, dar ce sa spun mai mult? Inchideti ochii si lasati-va sa visati la ceea ce ati fi vrut voi sa traiti cel mai mult, ce calatorie sa faceti, ce masina sa aveti. Tot ce vreti, aveti dreptul la tot ce vreti.
Ian spuneti a fost ushor? Ati stiut deoadata ce vreti? Pun pariu ca majoritatea din voi nu v-ati incumetat sa visati, ca mine de fapt… De asta avem fiecare ce meritam, nici sa visam nu putem…

Publicités

2 Replies to “Fiecare are ceea ce merita”

  1. Speak for yourself….eu visez si inca cum, cu ochii deschisi si toata ziua, si noaptea cind mai reusesc sa dorm( grea boala si internetul asta…si filmele….frumoase), dar ma tem ca nu-mi convine afirmatia cu avem ce meritam. Sunt unii care lupta o viata intreaga si tot degeaba(pentru a obtine ce vor si la ce viseaza), sunt altii care vor multe si viseaza, dar asteapta din cer, si cum stiu ca de acolo in cel mai bun caz pot cadea doar tiftelute( recomand filmul)…. se pling ca tot nu au nimic, iar sunt saracii oameni care multe rele li se mai intimpla, si boli si tragedii si una dupa alta…si chiar majoritatea nu le merita…dar traiesc cu astea si spera la o viata mai buna!Unii!
    Iar sunt oameni care isi traiesc viata dupa cum le vine bine, pretuind clipa si bucurindu-se de familii, de succese pentru care depun maxim efort si de viata frumoasa…ca e chiar frumoasa si scurta….si trebuie sa o traiesti asa ca sa nu ai regrete pe urma, cind vine clipa, ca poate nu ai facut ceva, ca poate nu ai spus ceva cuiva, ca poate nu ai depus tot efortul pentru a obtine ceva ce-ti doreai foarte mult……si mai pot continua, dar cu masura, sa nu plictisesc pe nimeni!

Laisser un commentaire

Entrez vos coordonnées ci-dessous ou cliquez sur une icône pour vous connecter:

Logo WordPress.com

Vous commentez à l'aide de votre compte WordPress.com. Déconnexion /  Changer )

Photo Google+

Vous commentez à l'aide de votre compte Google+. Déconnexion /  Changer )

Image Twitter

Vous commentez à l'aide de votre compte Twitter. Déconnexion /  Changer )

Photo Facebook

Vous commentez à l'aide de votre compte Facebook. Déconnexion /  Changer )

w

Connexion à %s