M-am bucurat sa vad acest proiect!

http://jurnaltv.md/#74030&20100304&74102&&3610&3595&3597

Dupa mine politica de educatie este primul lucru, obiectiv pe termen lung, la care trebuie sa traga atentia statul nostru. E foarte, foarte important si sper ca se va schimba ceva la noi în tara prin programe de acest tip!

Publicités

4 Replies to “M-am bucurat sa vad acest proiect!”

  1. OMG….in sfirsit, este superb! Eu personal am intilnit foarte multi parinti care gindesc astfel, eu il hranesc da gradinita sau scoala il educa, sau ce va invata pe voi la gradinita…de nu stii nici o poezie…mereu am fost de parerea ca acasa copilul invata tot ce e frumos iar la gradi sau scoala invata sa socializeze, sa se integreze in minunata noastra societate…pe linga studii!
    Mersi pentru link Natalitza!!!

  2. Cineva acolo sus ma iubeste, enorm, sau aici jos, nu stiu exact, nimeni nu-mi spune, dar I got my books baby! trei deodata….jali ca nu ma poti auzi strigind….Yeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeee!!!

  3. Da da numaidecit….sa nu uit cum ma cheama, dapu inca sa-mi mai hranesc copilul! Noroc ca stie sa deschida frigiderul singur!

Laisser un commentaire

Entrez vos coordonnées ci-dessous ou cliquez sur une icône pour vous connecter:

Logo WordPress.com

Vous commentez à l'aide de votre compte WordPress.com. Déconnexion / Changer )

Image Twitter

Vous commentez à l'aide de votre compte Twitter. Déconnexion / Changer )

Photo Facebook

Vous commentez à l'aide de votre compte Facebook. Déconnexion / Changer )

Photo Google+

Vous commentez à l'aide de votre compte Google+. Déconnexion / Changer )

Connexion à %s