De la Vadim

Ia uitati ce am primit eu prin internet. Si se mai numeste prieten!! A zis ca se duce sa aduca si un ulcior de vin din beci, înca si acum nu-mi pot reveni. Vreau acasa!!!!

Publicités

7 Replies to “De la Vadim”

  1. Tu ce serios? Natalitza….nu pot sa cred! Trage aer adinc in piept si uita! Asta nu e bun pentru sanatate! Eu abia astept sa maninc toata viata mincare italiana! Healthy, very healthy!

  2. Spune-mi te rog ce nu ai tu acolo din aceste produse? Muraturi? Din cite stiu ti se trimit…cartofi ai? Ai. Oua ai? Ai. Salam ai? Ai. Paine sura, groaznica, de calitatea a doua ai? Sper ca nu…Sau poate ai, dar de om calitate mai buna! Tak…inca shi? Brinza, cascaval sau ce au mai pus acolo deasupra….imi pare rau, dar daca tu acolo nu mai ai apu shini are? I-an fa-ti o bucurie si gateste-ti…..si un pahar de vin gasesti….daca nu spune-i lui tzaka ca-ti trimit! La mine nu are cine sa-l bea! Mai doriti ceva? 😉

  3. Of iaka numa de doru muraturilor sa te topeshti! Eu anul acesta mi-am facut singura…si nu are cine le minca pentru ca sunt…cind nu erau toata lumea voia! Sa-ti trimit un borcan cu castraveti?
    Eu foarte serios…. 😉

Laisser un commentaire

Entrez vos coordonnées ci-dessous ou cliquez sur une icône pour vous connecter:

Logo WordPress.com

Vous commentez à l'aide de votre compte WordPress.com. Déconnexion /  Changer )

Photo Google+

Vous commentez à l'aide de votre compte Google+. Déconnexion /  Changer )

Image Twitter

Vous commentez à l'aide de votre compte Twitter. Déconnexion /  Changer )

Photo Facebook

Vous commentez à l'aide de votre compte Facebook. Déconnexion /  Changer )

w

Connexion à %s