Jamais sans mes soeurs

Iata va prezint cartea care o citesc acuma, înca nu am terminat-o, dar cît am citit mi-i de ajuns pentru a va vorbi despre ea.

Este istoria vietii a trei surori a aceluiasi tata. Ei faceau parte din secta « copiii lui Dumnezeu ». Foarte des erau pe drumuri, dintr-o tara în alta, dese ori izgoniti cînd autoritatile îsi dadeau seama ce secta este. Una din tehnicile de a face bani era Flirty Fishing, cu alte cuvinte prostitutie si atragerea noilor membri prin sex. Femeile nu se protejau, Dumnezeu e contra! Seful lor Mo, întotdeauna spunea ca Dumnezeu îi va proteja de a ramîne însarcinate si de a fi bolnave de diferite boli venerice, dar… lucrurile nu se întîmplau chiar asa. Cel ce era bolnav era considerat o persoana cu o rea credinta!

Referitor la sex. Isus ne-a iubit, deci si noi trebuie sa ne iubim între noi, nu conteaza ce vîrsta. Asa ca ei aveau întîlniri bine planificate, de fiecare data cu alt partener, copiii între ei adultii între ei, dar mai apoi si între adulti si copii. Mo zice ca un copil de la vîrsta cea mai frageda are orgasme, asa ca fetele acestea dupa toate ce îndurau se mai considerau înca nu « normale » caci ele nu iubeau nimic ce era legat de sex.

Eu ma gîndesc cum parintii lor, mamele acestea care au trait în lumea noastra nu putea sa se rupa de sectele acestea si continuau sa se prostitueze sa închida ochii la abuzul copiilor lor. Sa primesti constant numai materiale, carti, scrisori de la Mo, sa privesti televizorul numai o data în saptamamîna si numai ceea ce trimite el. Cum a putut sa tîmpeasca o lume întreaga. Acest Mo era un pervers pedofil si ei toti erau gata sa-si lase copiii în mîinile lui, însasi copiii lui erau abuzati de el, dar în numele lui Dumnezeu!!!

Îmi mai ramîne sa citesc cum de au reusit sa se rupa fetele acestea, am sa revin mai tîrziu cu detalii.

Publicités

Laisser un commentaire

Entrez vos coordonnées ci-dessous ou cliquez sur une icône pour vous connecter:

Logo WordPress.com

Vous commentez à l'aide de votre compte WordPress.com. Déconnexion / Changer )

Image Twitter

Vous commentez à l'aide de votre compte Twitter. Déconnexion / Changer )

Photo Facebook

Vous commentez à l'aide de votre compte Facebook. Déconnexion / Changer )

Photo Google+

Vous commentez à l'aide de votre compte Google+. Déconnexion / Changer )

Connexion à %s