No comments

Fac si eu ca canalul cela de stiri « No comments » – eu sînd da nu-s! Asa ca continui carantina dar pun poze.

Publicités

9 Replies to “No comments”

  1. nu stiu daca Orhideea si Magnolia e una si aceeasi poate, dar aceea e magnolie. La noi in Geneva, avem multi copaci de magnolie infloriti.

    1. Merci Kiril de sugestie 🙂 cînd ies din carantina poate scriu ceva 🙂 de fapt lupta împotriva violentei în familie trebuie sa se faca înca din scoala, dar de unde vrei progres daca de cele mai dese ori femeile batute au fost copiii din familii unde mamele lor tot asa soarta au avut. Mult timp înca o sa mai treaca pîna cînd femeile o sa aiba o mai buna « estime de soi »…

  2. ce m-a impresionat e ca la Rusca :  » cea mai mare parte a deţinutelor îşi ispăşesc pedeapsa pentru că şi-au ucis soţii violenţi, ne-a spus Tatiana Plămădeală-Grigoraş, psihologul penitenciarului.  »

    deci femeile in mare nu fura nu violeaza nu omoara, dar isi omoara proprii soti care-i maltratau o viata intreaga. A rabdat a rabdat si pe urma gata – cu ciocanul in cap.

    1. Da, pe mine nu m-a mirat asta, caci stiam deja de aceasta. Citisem o carte despre femile de acolo. Marea majoritate a femeilor care isi ispasheste pedeapsa la Rusca, nu sunt periculoase social, cînd psihologul se întîlneste cu ele, nu cred ca se teme sa stea cu spatele la una din ele pe citeva secunde, zicîndu-si amush v-a sari, a lua foarfecele meu de pe masa si mi-a taia gîtul… Sunt niste femei, vai shi amar de capul lor, de cele mai dese ori gospodine, asta se vede si din celulele lor, numai ca asa s-a întîmplat, sa plece nu au avut curajul, dar cînd l-a ucis chiar nu mai cred ca-si dadea seama. Chiar e o tema foarte interesanta! Ar fi interesant sa stim ce se face în alte legislatii si daca se tine cont de trecutul acesta violent din familie.

Laisser un commentaire

Entrez vos coordonnées ci-dessous ou cliquez sur une icône pour vous connecter:

Logo WordPress.com

Vous commentez à l'aide de votre compte WordPress.com. Déconnexion / Changer )

Image Twitter

Vous commentez à l'aide de votre compte Twitter. Déconnexion / Changer )

Photo Facebook

Vous commentez à l'aide de votre compte Facebook. Déconnexion / Changer )

Photo Google+

Vous commentez à l'aide de votre compte Google+. Déconnexion / Changer )

Connexion à %s