Iarași suflă vîntu pe aici

Intru și eu pe blogul ăsta al meu și aștept noutăți, dar ce văd? Nimic…Mort…:) Hai atunci să fac un efort. Să scriu ceva, dar ce?
Am avut un concert acum recent la « Tralala Hotel » 🙂 faină denumire nu? « scena » era pe terasa hotelului, cu une petite fontaine devant, regiunea asta a orașului îmi aduce aminte de Italia din filme (pentru că nu am fost acolo niciodată 🙂 a fost o ambianță simpatică, fără stres… e bine cînd nu mă apucă anxietatea în timpul concertului.
***

Altă temă de discuție. Știți că am început să am efecte colaterale din cauza tezei. Cînd intru în bibliotecă la început totul e ok, dar din momentul în care trec printre etajere să caut cărțile încep să amețesc, să am o stare de vomă, vă imaginați? Iar data trecută, pour « m’achever » am căutat teza de doctorat a profului meu si am găsit-o… și cum am prevăzut ça m’a vraiment achevé. Știți cîte pagini are? Mai mult de 800 de pagini… Capetz

Publicités

4 Replies to “Iarași suflă vîntu pe aici”

  1. Natasa Italia trebuie vazuta, ca e foarte frumoasa.
    In privinta la 800 de pagini, uite mai bine, precis ca e scris cu marimea literei 16 si a facut xerox din multe alte carti.

Laisser un commentaire

Entrez vos coordonnées ci-dessous ou cliquez sur une icône pour vous connecter:

Logo WordPress.com

Vous commentez à l'aide de votre compte WordPress.com. Déconnexion /  Changer )

Photo Google+

Vous commentez à l'aide de votre compte Google+. Déconnexion /  Changer )

Image Twitter

Vous commentez à l'aide de votre compte Twitter. Déconnexion /  Changer )

Photo Facebook

Vous commentez à l'aide de votre compte Facebook. Déconnexion /  Changer )

w

Connexion à %s