Sarmanii bărbați

Eu plîng bărbații din zilele noastre…
Eu nu am trăit în alte epoci, dar cred că timpurile noastre sunt cele mai dificile pentru partea bărbătească. Cum să te comporți cu o femeie? Înainte era frumos și romantic și politicos, cred, să vii cu un buchet de flori la o întîlnire. Încearcă și fă asta acum! Care e prima reacție a femeii ? De panica!!! « De ce flori? Oare asta înseamnă că e îndrăgostit? Că e grăbit? Că vrea însurat, copii și tot ce implică o familie? »
S-o terminat timpurile cînd femeile visează la o familie! Acum e goana după carieră, statut, bani, reușită, independență! Și orice tentativă sănătoasă de relație din partea unui bărbat e luată ca pe un risc pentru această realizare.
Femeilor trebuie de dat independență, dar totuși nu prea multă, pentru că apoi spun că nu te interesezi de ele. Dacă îi spui să lucreze, înseamnă că n-o poți întreține, ce bărbat ești ? De îi spui să stea acasă, înseamnă că o sufoci și vrei s-o ții doar pentru tine și copii!
Dacă o bați ești un derbedeu, logic, dacă nu, înseamnă că n-o iubești :)))
Măi băieți încercați să rezistați, sunt cu voi :)))

Publicités

7 Replies to “Sarmanii bărbați”

  1. Urmand sirul gandurilor, ma incearca un sentiment contradictoriu: de jale pentru mine si pentru semenii mei, dar si de bucurie. Jalea vine din faptul ca « romanticii ajung neinsurati, betivi si singuratici », pe cand bucuria vine de la libertatea gandirii si crearii (organizarea omoara creativitatea). Romanticul isi are florile pregatite de la nastere, la fel si cel cu gandul la bani stie sa numere inainte de a spune « mama » :)) … In termeni mai talpagii, totul tine de comapatibilitate si complementarism. Problema (de veacuri) e in alegerea tintelor si standardelor. Daca esti romantic cauta, nene, una care are capul plin de nori, si invers, daca ti-i greu buzunarul de lipsuri, cauta sponsori. Asa si numai asa. Niciodata invers! Cu sincera sinceritate, Radu 🙂

  2. Merci mult Radu de comentariul tau :))
    Pe situl asta de mult barbatii n-au mai lasat mesaje, de teama cred ca 😀
    Glumesc desigur.
    Eu tot sunt de parerea ca trebuie sa fim curajosi si cu rabdare multa si « ce e al tau e pus deoparte » 🙂

Laisser un commentaire

Entrez vos coordonnées ci-dessous ou cliquez sur une icône pour vous connecter:

Logo WordPress.com

Vous commentez à l'aide de votre compte WordPress.com. Déconnexion /  Changer )

Photo Google+

Vous commentez à l'aide de votre compte Google+. Déconnexion /  Changer )

Image Twitter

Vous commentez à l'aide de votre compte Twitter. Déconnexion /  Changer )

Photo Facebook

Vous commentez à l'aide de votre compte Facebook. Déconnexion /  Changer )

w

Connexion à %s