Primul caz sexologic

21.01.2012
Am participat pentru prima dată la un caz sexologic. A fost super fain și excitant pentru mine, dar foarte dificil pentru ea. La început nu prea era bucuroasă de ideea să fiu prezentă și eu, dar după asta observasem că atunci cînd vorbea de lucruri mai dificile din viața ei, se uita la mine. E mai ușor unei femei să vorbească cu altă femeie despre lucruri sexuale.
Acum să vă spun cîte ceva din sexologie. Știați că sentimentul de plăcere și satisfacere sexuală la femei, nu are legătură cu orgasmul. Ceea ce înseamnă că poți să ai o satisfacție sexuală chiar dacă nu ai orgasm. Desigur, e mai bine să-l ai 🙂
Sau știați că nu există orgasme mai calitative sau de sortul doi 🙂 vorbesc despre orgasmul vaginal sau clitorial. Adică dese ori femeile și bărbații se preocupă (în raport cu partenerele lor) iaca orgasm clitorial am, dar vaginal n-am, hai și-om căuta :)) ai orgasm vaginal? Iaca și spune mulțumesc :))
Glumesc eu desigur, adică dacă vreți să descoperiți cîte mai multe, foarte bine, dar nici nu creați probleme din nimic.
De fapt problema cu orgasmul vaginal că nimeni nu prea știe care anume e asta :)) din cauza că el se manifestă nu așa de evident ca cel clitorial, poate l-ați avut o grămadă de ori și nu vă dați seama 🙂 și mie mi-a luat timp pînă am înțeles « că asta a fost el » :))
Știați că practic un bărbat din patru suferă de ejaculare precoce și că poate mai puțin de un sfert din ei care vor consulta un specialist pentru asta. Sau că în unele culturi nu există problema aceasta, adică nu, că nu există bârbați ejaculatori precoce, ci nu există problematizarea acestui fenomen. La bază bărbatul care ejacula repede asigura procrearea speciei. Asta acum sexul a devenit o sursă de plăcere și cum tot ce-i bun vrei să fie și mult, idealul bărbătesc e unu ce « ține mult”. Ce înseamnă « ține mult »? asta e o temă aparte, de cînd se consideră că ești ejaculator precoce? n-am sa vorbesc de asta acum.
Dar care e idealul feminin știți? – cea ce « termină repede » :))
De unde aceste două « măsuri diferite »? Nostim, nu?

Publicités

Laisser un commentaire

Entrez vos coordonnées ci-dessous ou cliquez sur une icône pour vous connecter:

Logo WordPress.com

Vous commentez à l'aide de votre compte WordPress.com. Déconnexion /  Changer )

Photo Google+

Vous commentez à l'aide de votre compte Google+. Déconnexion /  Changer )

Image Twitter

Vous commentez à l'aide de votre compte Twitter. Déconnexion /  Changer )

Photo Facebook

Vous commentez à l'aide de votre compte Facebook. Déconnexion /  Changer )

w

Connexion à %s