De parca a fost un vis…

41A trecut concertul asta de parca nici nu a fost… cîte emotii faine am avut, mai ales dupa, cînd în memorie nu mai este urma de stres ci numai cuvintele frumoase, prezenta oamenilor, florile care le-am primit si care demonstreaza ca nu a fost un vis toate astea.62

As vrea sa multumesc înca o data toti oamenii care au participat si au organizat acest eveniment:

Clanul Pavalachi (cum ne numeste un clasic în viata care o sa se recunoasca) –  ma bucur ca si Marina cu sotul Ricardo au putut veni de la Paris sa ne ajute si sustine. Ricardo este persoana care vorbeste cel mai putin în timpul unei manifestatii de astea dar care lucreaza cel mai mult 🙂

63Cît de bine pregateste Ileana placintele nu mai este o noutate pentru nimeni 🙂

Sanduta noastra e star ca întotdeauna. A avut o saptamîna dificila cu 4 examene plus concertul, n-a fost usor dar se descurca de minune. De fapt ea e un copil minune!
44Raiko a lucrat o gramada de timp cu noi, sa ne faca frumoase, sa coase bratarile pentru costume, sa alegem în ce ne îmbracat. Merci mult.

Dominique Passello, chitaristul cu care lucrez de mult timp a fost si el prezent la toate repetitiile si « tot credea în mine » în toate proiectele în care ma lansez.

Surpriza serii Alexandru Patrascu ne-a încîntat cu vioara sa! E o persoana deosebita. Barbati talentati, empatici, « humble » (mai tare îmi place termenul în franceza ca în româna) mai rar se întîlnesc în lumea asta.

55Virgiliu a zis ca pentru prima data în viata lui a stat la un concert de la început pîna la capat în coridor, ce experienta  :)) el a fost casierul nostru! Merci 🙂23

Ion si Tatiana Gherciu sunt cred ca unicii sponsori care-si platesc si biletele de intrare, n-au înca experienta 🙂 glumesc, merci mult pentru gestul vostru si pentru vinul bun!

Merci si Aneimaria cu Nacho pentru sponsoring, concursul cu cîstigarea tabletei a fost o idee super, cineva o sa-si aduca aminte cu bucurie de concertul asta.

Desigur un mare merci Victoriei Mahu pentru acest concert. Mai am înca multe de învatat de la ea.36

Si ajung în sfîrsit sa multumesc si toti prietenii mei care au fost prezenti. Fara voi nimic nu ar fi fost posibil. Fara voi as fi cintat numai la bucatarie 🙂 sustinerea voastra îmi da aripi!  Merci din suflet! 53

 

Publicités

Laisser un commentaire

Entrez vos coordonnées ci-dessous ou cliquez sur une icône pour vous connecter:

Logo WordPress.com

Vous commentez à l'aide de votre compte WordPress.com. Déconnexion /  Changer )

Photo Google+

Vous commentez à l'aide de votre compte Google+. Déconnexion /  Changer )

Image Twitter

Vous commentez à l'aide de votre compte Twitter. Déconnexion /  Changer )

Photo Facebook

Vous commentez à l'aide de votre compte Facebook. Déconnexion /  Changer )

w

Connexion à %s