Muzicã

Asa un pian costa 1 500 000 lei, tremurAm început să fac muzică la 4 ani, nu cred ca înțelegeam eu mare treabă pe atunci :D

Apoi au urmat 9 ani de studii la Scoala muzical corală Nr.36 pe atunci. Ani muzicali grei după care eram sigură că nu voi fi muziciană niciodată, prea mult m-a traumat corala noastră « Cantilena ».

Insă în viața mea s-a întîmplat un lucru care a schimbat totul și anume descoperirea formației « Clasa Vedetelor » (actual formația Millenium, dacă se poate de spus așa ținînd cont de faptul că nu a mai rămas nici un membru din vechia componență) și a minunatei Victoria Mahu, care chiar era inima formației. Ulterioara prietenie cu Victoria m-a făcut să intru în lumea muzicală (nu-mi place cuvîntul showbizz aplicat in cazul Moldovei, căci cred ca nu avem noi așa bussines în Republica Moldova 😀 ), am început sa făc ore de vocal, să compun primele mele piese… Au apărut și primele dezamăgiri, frustrări, dubii despre ceea ce fac.

Am înregistrat prima piesă – « Astazi e ziua mea și a ta », pot să spun că a avut un anumit succes, pentru că și acum sună la Radio Noroc, însă pun pariu nimeni idee nu are cine sunt și de unde a apărut piesa aceasta la ei (nici eu nu știu, în orice caz banii pentru difuzarea p iesei îi primesc lunar prin transfer în contul elvețian 😀 😀 ).

După aceasta a urmat plecarea in Franța și iarăși un lung moment de « infertilitate muzicală »…

Si iarasi muzicaGeneva. Sper un punct de pornire… O etapă a vieții cînd am putut spune cu siguranță că muzică am să fac oricînd, că ea mă caracterizează și formează ca personalitate. Am început să fiu sigură că în întreaga lume o să fie măcar cîteva persoane care o sa trăiască aceleași lucruri ca și mine în piesele mele.

« Tot ceea ce nu-i muzical, e aparență, eroare sau păcat » Emil Cioran.

9 mai 2015 

Ce diaporama nécessite JavaScript.


Publicités

3 Replies to “Muzicã”

 1. Dragă, Nataşa,
  să fie şi acesta un bun început pentru viitorul tău,
  ar fi foarte bine şi să-ţi ascultăm muzica ta şi pe tine, scrie despre concertele tale în Europa, pune secvenţe din concerte ori foto.
  Într un ceas bun!

 2. Eu te cunosc drept un om al muzicii, din muzica si pentru muzica.
  Se spune ca muzica este cea care urmeaza dupa adevarul cel mai inalt…
  Fie ca muzica ta sa transmita in si prin tine adevarurile inalte…

Laisser un commentaire

Entrez vos coordonnées ci-dessous ou cliquez sur une icône pour vous connecter:

Logo WordPress.com

Vous commentez à l'aide de votre compte WordPress.com. Déconnexion /  Changer )

Photo Google+

Vous commentez à l'aide de votre compte Google+. Déconnexion /  Changer )

Image Twitter

Vous commentez à l'aide de votre compte Twitter. Déconnexion /  Changer )

Photo Facebook

Vous commentez à l'aide de votre compte Facebook. Déconnexion /  Changer )

w

Connexion à %s