Michael Jackson

Off tuhma mi-i greu sa scriu despre el. El cred ca va ramîne o enigma, Mesia în lumea muzicii! Nu am mai vazut om cu atîta muzicalitate în el. Din pacate oamenii shi-au dat seama cine e dupa ce l-au « rastignit ».

Tare am sperat sa ajung si eu la concertul lui…

Cîteva din cîntecele mele preferate, lista e foarte mare, le pun doar pe cîteva, dar daca vreti postati si piesele voastre preferate în comentarii.

Publicités

18 Replies to “Michael Jackson”

 1. Of Doamne….Doamne Doamne! Daca exista Dumnezeu stiu sigur ca el l-a trimis, si oamenii au facut cu El exact ce stiu sa faca…sa-l distruga! Eu cu El am crescut si pe El il port mereu in suflet, muzica Lui e mereu cu mine!
  Give in to me….zicea el ca e pentru Brooke Shields! In acest video mi se pare frumos, frumos ca niciodata! Piesa o ador!
  Will you be there…cred ca a stiut mereu ce vor face oamenii cu el…piesa asta e intreaga lui existenta, si intreaga lui suferinta! Tot ce a vrut e sa stie daca ii vor fi alaturi…cind va avea nevoie! Sad, very sad! Love you Michael!!!
  Dirty Diana…trebuie sa-l vezi pe copilul meu cum scutura capul cind asculta piesa…e prima piesa care i-a placut a Lui….si eu stiu un lucru…daca si e vreun fel sa-i demonstrez ceva…asta e! Mi-am invatat copilul cine este Michael jackson si ii iubeste muzica…la 4 ani! Daca sincer sunt mindra pentru ca stiu ca am transmis mai departe o comoara a vietii mele si a intregii omeniri…muzica lui!
  In Our Darkest Hour
  In My Deepest Despair
  Will You Still Care?
  Will You Be There?
  In My Trials
  And My Tripulations
  Through Our Doubts
  And Frustrations
  In My Violence
  In My Turbulence
  Through My Fear
  And My Confessions
  In My Anguish And My Pain
  Through My Joy And My Sorrow
  In The Promise Of Another Tomorrow
  I’ll Never Let You Part
  For You’re Always In My Heart.
  LOVE YOU MICHAEL….!!!

 2. Aseara am privit niste filmulete pe youtube, cum prin 2005, (oamenii care prin 1993 ii erau alaturi si il sustineau), il birfeau! Inclusiv Oprah Winfrey, marea femeie de televiziune, cu care el a acceptat sa faca primul interviu live , dupa 14 ani de tacere, in 1993, unde el explica toate zvonurile, unde ea il intreaba despre orice!
  Eu, cind eram mica, priveam video de mai jos ca pe ceva distractiv, ceva banal, peste ani am inteles ca acolo erau toate birfele despre el, si toate prostiile scrise, pina in timpul cela!
  Check it out!!!

  1. Super Tania, iata abia acuma si am vazut video asta sub un alt aspect! Eu am fost fix în situatia ta, abia acuma mi-am dat seama ce vroia sa spuna si ce spunea de fapt în piesa.
   Tu stii ca eu o lunga perioada de timp credeam ca MJ are multi muzicieni linga el care îi compun piesele si cînd l-am vazut la This is it, cum toti muzicienii îl ascultau cînd el spunea ceva. EL era cel ce stia totul, cum trebuie de facut, cum trebuie de cîntat, dansat. M-a impresionat profesionalismul lui!

 3. Da, eu tot am fost socata sa aflu ca de fapt el facea muzica cum dorea el…..mare talent! Si mini filmuletele lui..era asa de plin de idei ca nu-i ajungea timpul normal pentru un videoclip…are si de 9 si de 10 minute! Om de arta!
  Imi place ca el in acest video chiar pune toate zvonurile si arata cum era haituit si urmarit…la fiecare pas! Sunt sigura ca a avut o viata grea..care nu oricine ar indura-o!
  Zvonul cum ca dormea intr-o camera cu oxigen, as fi vrut sa fie adevarata..poate traia si in ziua de azi!
  Se pare ca o sa ne fie din ce in ce mai interesant pe aici!

 4. Aceasta piesa a facut-o la rugamintea mamei lui( despre care spunea Michael ca este cea mai minunata fiinta…normal nu?) L-a rugat ea sa faca o piesa simpla si vesela, despre dragoste, si el i-a indeplinit dorinta si dupa parerea mea a iesit o piesa minunata, cu versuri simple! In acest video este si La Toya Jackson, una din surorile artistului, care de fapt trebuia sa fie in rolul principal, dar sau razgindit pina la urma ca sa nu provoace suspiciuni si nemultumiri, ca doar era toata lumea cu ochii pe el, pe fiecare pas, asteptind o miscare gresita! Eu ador piesa si video, cind eram mica era poate preferatul meu….clip! Iar fata este mai mult decit frumoasa…:)

 5. Prima data vad videoclipul asta iti inchipui? Daaaa, fata asta e frumoasa, ma gîndeam daca exista asa ceva în natura 😀 Merci pentru background-ul piesei, tu multe stii, eu vad, iaca si noi învatam 🙂

 6. Piesa asta e impresionanta…si nu e scrisa de El! Dar spunea ca EL se reflecta foarte bine, in versuri!
  Are doua videoclipuri piesa, dar asta cred ca e cel mai patrunzator! Eu nu ma pot uita linistita!

 7. Cind a compus Michael Jackson piesa aceasta, eu nici macar nu eram nascuta…o ascult si azi de parca a fost lansata ieri! e atit de simpla ca nu poate sa nu-ti placa! Tot pentru piesa aceasta El a pregetit pentru prima data Moonwalk…la aniversarea 25 de ani ai casei de productie Motown! El spunea ca dupa ce a facut prima data pasii Moonwalk s-a dus in culise si a plins, speriat ca ceva nu i-a iesit bine…s-a lionistit doar dupa ce un copil evreu, s-a apropiat si i-a spus…ca a fost minunat! Si El zicea ca copii nu mint…si a crezut!
  Videoclipul original, a fost primul video de calitate pe postul MTV si a revolutionat industria muzicii…si a videoclipurilor muzicale!
  Quincy Jones, producatorul lui Michael pe atunci, nu a fost de acord cu lansarea acestei piese, refuzind sa o includa in albumul Thriller din cauza versurilor care pareau prea ordinare…
  Michael in schimb spunea ca piesa e o dedicatie pentru toate admiratoarele care inca din timpul Jackson 5….veneau in culise si pretendeau diferite chestii de la el si fratii lui! Chiar si presupusi copii! Se pare ca Billie Jean e anonima, dar cineva a spus o data ca chiar a existat asa o persoana care i-a scris lui Michael Jackson ca are un copil cu EL….
  Culmea culmilor…la citeva saptamini dupa ce a decedat, s-a gasit o persoana cu numele Billie Jean, care a incercat sa pretinda cum ca a fost sotia lui Michael si ca ar avea un copil….Mda, se pare ca oamenii au reactionat foarte diferit la disparitia Lui, si au incercat sa-si aline durerea care si cum a putut! Decit ascultindu-i muzica, nu vad altfel cum!

 8. Iaca datorita tie Tania am deschis expres cuvintele la Billie Jean si am citit 🙂 Dar mie pîna acuma îmi parea ca Billie Jean e nume de barbat, asa ca nu întelegeam de ce Billie Jean is not my sun 😀 dar iata în sfîrsit nu mai exista mister, era de ajuns de citit cuvintele 😀

Laisser un commentaire

Entrez vos coordonnées ci-dessous ou cliquez sur une icône pour vous connecter:

Logo WordPress.com

Vous commentez à l'aide de votre compte WordPress.com. Déconnexion /  Changer )

Photo Google+

Vous commentez à l'aide de votre compte Google+. Déconnexion /  Changer )

Image Twitter

Vous commentez à l'aide de votre compte Twitter. Déconnexion /  Changer )

Photo Facebook

Vous commentez à l'aide de votre compte Facebook. Déconnexion /  Changer )

w

Connexion à %s