25 septembrie 2009

Asa fetelor, nu prea cred sa gãsim multi bãieti pe aici, dar poate asa e si mai bine. Cum v-am promis, vã povestesc istoria elvetianului ãsta. Cum îl chiamã nu vã spun desigur, dar asta nici nu e tare important. E infirm, bolnav de o maladie degenrativã, ceea ce ĩnseamnã cã în fiecare an anumite functii ale organizmului degradeazã, degradeazã… Nu merge si are numai o mînã care miscã, dar în rest e o persoanã veselã, plinã de viatã. Are bãrbatul ãsta o slãbiciune – negresele, dintotdeauna l-au pasionat femeile negre.

A fãcut cunostintã cu o tînãrã fatã prin internet, o suna, vorbea prin net, cred cã s-a îndrãgostit nenea. Primul dubiu care apãruse era faptul cã fata de pe pozã si cea care vorbea pe skype nu erau aceleasi 🙂 Un lucru comun erau ambele negre 🙂 si tinere, asta e deja bine. Într-o zi ea îi sunã si-i spune cã cineva i-a furat banii, care ea trebuie sã-i întoarcã patroanei si dacã el nu poate sã o ajute. El trimite bani. Apoi el o invitã în ospetie la el (din Côte d’Ivoire), îi plãteste biletul avionului, toate chelutuielile. Ea e de acord, vine. În ziua cînd sã ia avionul, îl anuntã « trebuie sã las 2000 de euro la Ambasada noastrã pentru ca sã asigur întoarcerea în tarã ». El trimte banii. Desigur pierde avionul în ziua ceea si îi mai cere ultima oarã 300 de euro pentru a cumpãra un al bilet. El trimite bani.

Astã seara la ora 21h ea trebuie sã aterizeze. Facem pariuri? Cine zice cã fata vine si cine crede cã a fost pãcãlit mosul? 😉

11 réponses à “25 septembrie 2009

 1. Pãcat cã nu ati fãcut pariuri, vã povestesc eu.
  Fata sunã si zice cã a fost opritã în aeroport pentru ca i-au gãsit droguri în lucrurile ei. Dupã ce s-a vorbit chipurile cu reprezentantul ambasadei (pe fon se auzeau tipete de copii), ei au spus ca o sa-i transmitã mîine telefonul ambasadorului sã vorbeascã cu el personal. Adicã o sã mai încerce sãi scurgã bani pentru o anumitã cautiune de eliberare provizorie.
  Pariem? 😉

 2. TaniaB

  Offff sarmanelu…da nu era intamplator moldoveanca…eu pariez ca nu vine….asta seamana exact a ce am auzit la stiri numai ce`kidala la drumul mare` vorba moldoveneasca!!! daca sincer sper ca nu e vreun cunoscut de-al tau….da nu ai spus ce boala are sarmanelu elvetian….si ce varsta? Mi-ar fi tare interesant…..

 3. De 20 de ani are sclerozã în plãci. Cred cã e la vîrsta de vre-o 55 de ani, cred cã aratã putin mai bãtrîn din cauza bolii. Un fost basist dintr-o formatie de aici.

 4. TaniaB

  Si el mai stie ca-i plac negresele? Mai bine si-ar cauta vreo batrinica cu alta boala degenerativa, si ar profita de viata in loc sa caute pe net negrese de prin Africa cu nustiu citi copii…Voi fi foarte nerebdatoare sa aflu daca a venit si mai ales cine a venit….Succes Natali!!!!

 5. Tania eu fix asa cred ca si tine, dar unicul lucru care îi mai rãmîne de parcã ar fi – visul. Stie cã o fata de 30 de ani, frumoasã, sãnãtoasã n-o sã se îndrãgosteascã de un mosh care nici mãcar o cafea nu-si poate face, dar era asa de frumos visul!!!

  Hohma mare stii care e? El nu demult divortase, una din cauze, femeia era geloasã, nu putea sã suporte discutiile lui prin net cu alte femei 🙂

 6. TaniaB

  Nu tak shi a venit negresa mult asteptata?

 7. Ei, o venit, mai încearcã încã sã mai « mulgã » bani, dar cred cã acum nenea s-a convins cã a fost amãgit.

 8. Radzyck

  Nenea cred ca o sa raman in continuare numai cu gandul la negrese … Cel putin asta si-a dat datoriile din contul lui 😉

 9. Maya

  Mare-i gradina Domnului 🙂

 10. Taniushelu

  Interesanta istorioara…. iar moshul prea credul 😀

Laisser un commentaire

Entrez vos coordonnées ci-dessous ou cliquez sur une icône pour vous connecter:

Logo WordPress.com

Vous commentez à l'aide de votre compte WordPress.com. Déconnexion / Changer )

Image Twitter

Vous commentez à l'aide de votre compte Twitter. Déconnexion / Changer )

Photo Facebook

Vous commentez à l'aide de votre compte Facebook. Déconnexion / Changer )

Photo Google+

Vous commentez à l'aide de votre compte Google+. Déconnexion / Changer )

Connexion à %s