« Imaginea mea » – titlu pentru a intriga

Foarte multi din noi se preocupa de imaginea lor, cum arata, cum se îmbraca. Am impresia cu cît tara e mai saraca cu atît e mai flagranta « lupta pentru imagine », pentru a ascunde ceva (dar asta e o tema aparte si care poate fi lung discutata).

Mie întotdeauna mi-a placut sa arunc o imagine care provoaca, trezeste o întrebare, dar sunt destul de subtila. Sper exemplu tare îmi placea sa intru în bus, cu niste unghii superbe mari, desenate (artificale), într-o rochie sexy (rochiile sexy aici si în RM nu reprezinta acelasi lucru, rochiile mele sexy de aici în MD cred ca nu intereseaza pe nimeni 😀 ) si sa-mi scot lîna din geanta si sa încep sa croshetez 🙂 De fapt faceam asta nu de dragul « interesului » altora, pur si simplu mie îmi place sa fac ceva cînd merg în transportul public, altfel am impresia ca pierd timpul.

Sau tin minte anii mei de facultate, bolfoasa cum eram, cu parul albastru, cu ochelari (de vedere) cu lentile albastre. Cred ca eram prima fata in universitate care purta fusta peste pantaloni 🙂 diriovnea 🙂 Si acum tin minte colegii care rîdeau de mine, printre care este si sotul meu. Daca îi spunea cineva în perioada ceea ca se va casatori cu mine, cred ca-si facea cruce si ar fi zis « jamais, jamais, jamais de la vie » 😀 (de fapt asa si zicea :), dar de ce te temi de aceea nu scapi)

Mai jos am sa va delectez cu niste poze referitor la « imagine ». Am hotarît sa numesc expozitia « De ce nu-mi pot gasi de lucru? » 😀



7 Replies to “« Imaginea mea » – titlu pentru a intriga”

  1. Natashaaaaaaaaaaaaaaaa DOAMNE FERESHTE!!!!!! Gata, nu mai pot lucra…………ashtia , nu stiu daca ii pot numi « oameni normali »….eu inteleg sa ai o imagine mai deosebita, sa atragi atentia asupra ta cu ceva, DAR NU ASA!!!

  2. cred ca nu si-au gasit de lucru si iata ca au devenit asa…hihihi

    Mdaaaa Natalia m-ai dat gata. Sperc când ne vedem joi sa te recunosc. Sper sa nu te fi influentat pozele…hihihi

  3. Draga Natalia,

    Sunt o cititoare fidela a blogului tau, desi prefer sa-mi pastrez anonimatul pentru moment.
    Mie imi place foarte mult imaginea ta. Nu stiu de ce, insa te asociez cu Coco Chanel. Ai niste rochii superbe si un machiaj tulburator. Dar, cum spunea cineva, eleganta e o chestiune de atitudine. Asta e secretul tau, cred.
    Toata admiratia!
    Doriana

    1. Merci mult Doriana pentru fidelitate si cuvinte frumoase 🙂 Imi face placere ca mai intereseaza pe cineva blogul meu 🙂
      esti întotdeauna bine venita si nu iezita sa lasi comentariile tale chiar si ca o persoana anonima 🙂

Laisser un commentaire