Bãtrînețe haine grele

Dragi cumãtri, cumãtre!

Iatã Taniushka mi-a dat o nouã idee de articol și anume – Bãtrînețea care ne așteaptã pe toți. Vãd cã cineva o Natushka la computerașteaptã fãrã griji, pecînd eu, tare mã mai tem. De cana cu apã nici nu mai zic. Cînd mã gîndesc sã fac un copil și sã-l știu dus, d… știe unde, pe undeva prin Elveția 🙂 🙂 Sau și mai rãu sã ai unul care sã stea lîngã tine, dar grijã de tine sã nu aibã. Sau nu știu de ce, mã închipui pe mine cîteodatã cum stau de vorbã cu copilul meu și încerc sã-i bag gãrgãunii zicînd  » Eu cînd eram pe vreme ta, nu stãtea mama lîngã mine, eu și lucram și învațam, dar tu cînd ai sã te lãmurești cu viața ta? » Toate aceste necunoscute pisimiste mã pun în gardã, dar știu, știu eu cã o sã-mi vinã și mie vremea într-o zi 🙂

Multe pe tema asta n-am sã scriu (mã tem :)) dar am sã vã propun sã povestiți fiecare puțin despre temerile voastre sau cum vã închipuiți bãtrînețea.

P.S. Pe mine la bãtrînețe, în pozã m-ați vãzut? 😉

Daca aveți și voi poze cu voi la bãtrînețe transmiteți-le mie și eu am sã le postez!

2 Replies to “Bãtrînețe haine grele”

  1. Sper sa fie asa…..cum e in poza….dar chiar nu inteleg care poate sa fie frica. Eu recunosc ca am o frica patologica cred…de moarte.Dar batrinetea Natali….daca esti si vei ramane in Elvetia….nu cred dece ar trebui sa te temi ca-ti vor pleca copiii…sau cel mai simplu ar fi faptul ca copiii ii facem pentru ei si viata lor….iar noua ne ramane doar persoana pe care o alegem sa ne petrcem viata impreuna….daca stii asta din start nu vad dece sa-ti fie frica…iar daca mai reusesti sa-ti educi copii in asa fel incat sa nu doreasca ei sa se indeparteze vreodata de tine atunci cred ca nu traiesti degeaba….
    Cineva…un roman…a spus despre Michael ca a trait cu o asa intensitate incat am putea sa-i comparam virsta cu 100 ani…Iar la stiri…am vazut o batrinica care la 74 ani…de fapt nici nu puteai s-o numesti batrinica….zi de zi..impreuna cu sotul ei facea ski pe apa sau cum s-o mai numi astfel de sport, si cind ii oboseau mainile…punea chestia aia de care se tinea intre picioare si foc la ghete….iata asa batrinete vreau si o astept…da cu sapa in mana sau prin troleibuz gratuit in Chisinau…nu mersi…De aici si ideea ca fiecare in dependenta de prioritatile in viata se pregateste pentru cred eu cea mai lunga si mai lenta perioada a vietii….Nu stiu dacaa au fost gindurile mele destul de coerente dar au fost sincere si sper sa intelegi firul….

  2. Mi se pare mie s-au numai pe noi ne-a interesat si preocupat batrinetea? Hmm…Lumea probabil se bucura de viata..da noi cu tine ca doua babutze…Interesant ce ar putea sa-i intereseze pe vizitatorii blogul-ui….????

Laisser un commentaire